Skip to content

FERMA DE MĂGĂRIȚE PRAHOVA

Povestea Noastră

Ferma de Măgărițe Prahova a fost fondată în anul 2019 și este situată în orașul Băicoi, județul Prahova intr-o zonă deluroasă departe de agitația orașului la marginea pădurii. Ea se afla la o distanță de aproximativ 60 km de București și 15 km de Ploiești.
Ferma s-a înființat din dorința de a îmbunătăți starea de sănătate sau de bine a celor ce aveau să devină clienții noștri.
Am început cu un efectiv de 13 măgărițe, iar în prezent am ajuns la un efectiv de 60 de măgărițe. Măgarii sunt animale blânde, afectuoase dacă li se oferă grijă și iubire. Ei adoră să fie în prezența oamenilor și să fie mângâiați.

O poveste de succes ...

Ferma de Măgărițe Prahova, din Băicoi, a fost lozul câștigător pe care doi prahoveni l-au tras în timpul pandemiei, în 2020. Atunci, rămași fără serviciu, Dragoș și Marian Pandele au pus pe picioare dezvoltarea primei ferme de măgărițe din Prahova. Acum, după mai bine de trei ani, laptele de măgăriță ajunge în casele prahovenilor, dar nu numai ale lor, comenzile venind din toate colțurile țării. „E bun laptele nostru, face bine. Ni s-a dus vorba…”, spune Dragoș, cel mai vorbăreț dintre frați.

FERMA DE MĂGĂRIȚE PRAHOVA

HRANA MĂGĂRIȚELOR

fermade măgărițe prahova
ferma de magarite prahova

Alimentația lor constă în furaje produse în ferma noastră, fertilizate cu îngrășământ natural. Avem spațiu necesar unde acestea pasc și aleargă in voie. Măgărițele au parte de cea mai buna  îngrijire și de un mediu favorabil pentru ca acest lapte minune de măgăriță să fie la cele mai înalte standarde.

Open chat
Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?